Creating Positive Spaces
Tuinontwerp met aandacht
voor emotioneel welzijn
3D ontwerp van de tuin
Het is reeds langer bekend dat natuur- en groenbeleving een zeer gunstig effect hebben op onze fysieke- en mentale gezondheid. Ons algemeen welzijn en onze geluksfactor stijgen aanzienlijk als we op een bewuste manier in contact komen met de natuur.

Als projectbureau voor groen en gezondheid heeft BIOPHILIX® de nodige expertise ontwikkeld in het ontwerpen en beleven van energetische tuinen. Tuinen die energie geven in plaats van energie kosten. Tuinen waar je kan tot jezelf komen en terug opladen.

Daarnaast hebben we ruime ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van therapeutische zorgtuinen.

Ben je tuinprofessional, (interieur)architect,… en wil je graag inspiratie of een ontwerpvoorstel voor de klant, dan staan we klaar ommee te denken. Je kan een beroep op ons doen voor advies en 3D-ontwerp, second opinion, calculatie- en projectbegeleiding.

Wil je alles weten over dit onderwerp om zelf aan de slag te kunnen? Vraag vrijblijvend naar ons opleidingsaanbod en vormingsmogelijkheden.

Op zoek naar een inspirerende lezing ? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van functioneel groen in jouw organisatie?
Wij staan paraat om de mogelijkheden samen te overlopen.

Biophilix Werkt Mee Aan De Global Goals

Vanuit onze basiswaarden: Vakdeskundigheid, Integriteit, Respect, Werkvreugde, Mensgerichtheid en levenskwaliteit willen we mee streven naar een breder draagvlak voor duurzame ontwikkeling van de Global Goals.