UNIEKE OPLEIDING: AANVOELEN EN BEGRIJPEN VAN EEN ENERGETISCHE TUIN

BASISOPLEIDING TUINTHERAPIE

In 10 lessen leer je hoe je je tuin kunt omvormen tot je eigen energetische plek, een plaats waar je nieuwe energie en levenskracht opdoet. De plaats waar inspanning, ontspanning wordt en waar je de betekenis van échte rust en herbronnen leert kennen.

Wouter Planckaert is nagenoeg opgegroeid tussen de planten. Op de kwekerij van zijn ouders heeft hij gezien én gevoeld. Hij specialiseerde zich in sierteelt en heeft ervaring als calculator in tuinaanleg en als technisch adviseur op binnen- en buitenlandse plantenkwekerijen. Daarnaast verdiept hij zich in de kwaliteit van de primaire voedselproductie op land- en tuinbouwbedrijven. Na 10 jaar werkervaring heeft hij zijn visie terug.

Tijdens de lessen gaat het uitgebreid over hét unieke van de energetische tuin, de relaties tussen bodem, plant en mens, en de invloed daarvan op ons fysieke lichaam en onze geestelijke gezondheid.

Dat het vertoeven in een groene omgeving een heilzaam effect heeft op onze gezondheid en ons humeur weten we intussen al, maar hoe komt dat nu precies? En hoe kunnen we er ons voordeel uit halen?

Door bewuste keuzes te maken en ons krachtig aanvoelen te gebruiken zijn we in staat grote stappen vooruit te zetten in ons persoonlijk groeiproces en kunnen we onszelf beter beschermen en medemensen met gezondheidsproblemen begrijpen en begeleiden. 

Om het niveau en de leskwaliteit te garanderen wordt de groep beperkt tot 20 personen.

Neem vrijblijvend contact voor verdere info en inschrijving. 

De energetische tuin®, Energetisch-therapeutische tuin® is een initiatief en beschermd keurmerk en kwaliteitslabel van Wouter Planckaert, FeelGood Garden. Hij behoudt zich alle daaruit voortvloeiende rechten. In samenwerking met de Academie voor Radiësthesie .