33 JAAR ACADEMIE VOOR RADIESTHESIE: JOUW OPLEIDINGWat voor unieks willen we met jou delen, hebben we jou te bieden?


Een kennismakingsles met selectie van de getalenteerden.

Voor velen is dit de eerste keer dat ze zich bewust worden van hun eigen onstoffelijk waarnemingsvermogen, en dat ze in staat zijn met dat vermogen de onstoffelijke energie uit de aarde te kunnen aanvoelen, ermee contact te maken, ermee te communiceren! We kunnen het je verzekeren: een vrij unieke ervaring met behulp van pendel en wichelroede. Wie geen of onvoldoende aanleg heeft, kan de opleiding niet starten. Wie beweert dat iederéén toch kan leren wichelen of pendelen, liegt: het is een talent dat je hebt of niet hebt. Wie dat beweert, heeft het alleen op je centen gemunt. Jij blijft achter met de twijfel en de ontgoocheling en daar doen wij niet aan mee.

42 lestijden, op zaterdagnamiddag van 14 tot 16 uur, elke twee weken

Veel praktijk maar ook theorie: fundamenten heb je nodig als je wil weten waarover je praat en wat je precies voelt en doet. Voor Nederland valt die opleiding op woensdag van 13-15u.

academie1.jpg

Gratis onze gepatenteerde wichelroede en pendel alsook “het boek der boeken”over de radiësthesie inbegrepen. Het gaat over het boek “Aardstralen, de grote onbekenden, de stille doders”

van de stichter van onze academie, m.n. wijlen Adhémar Vandroemme. Meer info op www.aardstralen.be

Stagedagen in binnen-of buitenland


Niet verplicht maar wel lekker meegenomen! Kennis, kunde en beleving, weet je wel…De mensen uit Nederland kunnen aansluiten bij die in België. Data: zat.30/06/2018 en 01/09/2018

Meerdaagse stage-uitstap om de twee jaar. In 2017 was dat Frankrijk, “In het spoor van de Tempeliers”Reims, Troyes, Chartres

Nooit verplicht maar wel een echte aanrader voor wie zich vrij kan maken. Aan kostprijs: wie ons kent, weet dat we hieraan géén geld willen verdienen: puur sang!

Gratis je foto en contactgegevens op onze site indien gewenst.

Na het behalen van het diploma en het volgen van de 4 terugkomdagen per jaar. Zie als voorbeeld “tot wie kan ik me wenden?” op onze site, www.aardstralen.be We vormen samen één team. Voor egoïsme, geldzucht en ikzucht is bij ons geen plaats.

Toegang tot alle andere activiteiten van onze academie doorheen het jaar

Voordrachten en bezoeken aan al wat in de breedste zin, met het onstoffelijk waarnemingsvermogen van de mens te zien heeft. Dat kan gaan over hypnose, mentaal pendelen, aanvoelen van energieën bij planten, dieren, … alternatieve geneeswijzen, …

Opleiding tot all-round stralingsdeskundige.

Na het behalen van het diploma Radiësthesist, kun je bij ons indien gewenst, alle andere onnatuurlijke stralingen in de woning leren opsporen met technische meetapparatuur alsook de nodige achtergrondkennis hierover verwerven. Het gaat over elektrische, magnetische en draadloze stralingsvelden, enz. De dure technische meetapparatuur hiervoor, kunnen we zo mogelijk in groep aanschaffen.
academie2.jpg

Je maakt deel uit van de tot op heden 33 jaar bestaande Academie voor Radiësthesie uit België en Nederland. Met naam en faam in alle geledingen van de samenleving. Om die naam niet te laten bekladden, onderteken je een verbintenis bij het aangaan van de opleiding. Indien je je daarin niet kunt vinden, kun je geen opleiding bij ons volgen.

Voor meer vrijblijvende info over kennismakingslessen, lesdagen, voorwaarden en lesgeld: een belletje(051/567443) of een mailtje naar info@aardstralen.be a.u.b.

academie2.jpg