Visie en waardenprofiel

FeelGood Garden

De natuur heeft alles in huis om mensen zowel fysiek als psychisch te ondersteunen. Een FeelGood Garden is daar helemaal op afgestemd en stoelt op natuurlijke, positieve energie. Het is een beschermde, energetische omgeving waarbij de juiste energiebalans zorgt voor rust en harmonie. Met beproefde technieken en eerlijke materialen worden alle aanwezige elementen in evenwicht gebracht.
Negatieve invloeden als elektrosmog of een verstoorde waterhuishouding worden uitgeschakeld: er ontstaat evenwicht tussen mens, dier, plant en mineraal. De tuin straalt rust uit en dat voel je gewoon. Het is de ideale omgeving om weer bij jezelf te komen: een plek waar je evenwicht kunt terugvinden, waar je de ruimte en energie krijgt om je gedachten en ervaringen een plaats te geven. Een omgeving die energie geeft en geen energie kost. Gewoon een plek die je positief naar het leven laat kijken en naar alles wat er bij hoort.
FeelGood Garden, opgericht door Wim Lips is de kwaliteitsmerknaam voor Dé Energetische Tuin. Het beeldmerk is beschermd, het kennisplatform en gedachtengoed wordt uitgedragen door de licentiehouders. Die geregeld samen komen om kennis uit te wisselen.

Mission statement

De collectieve doelstelling van FeelGood Garden is


Betere plekken te creëren voor mens en dier, plant, mineraal en water.

logo.png
Contact Nederland

Lips Groen - Tuin inspiratie

Weijen 77
5388 HM Nistelrode
T:(0412) 61 27 13
email@lipsgroen.nl

Contact België

Biophilix® - Wouter Planckaert

Groenestraat 26 - 8610 Handzame
TEL: 051 74 78 76 – GSM: 0471 82 38 84
info@biophilix.be

logo.png
Klik hier voor een lijst van licentiehouders www.feelgoodgarden.nl