De Biophilix-Award®

Vanuit onze basiswaarden: Integriteit, Respect, Werkvreugde, Mensgerichtheid, Levenskwaliteit en Vakdeskundigheid willen we mee streven naar een breder draagvlak voor een duurzame ontwikkeling van de ‘Global Goals.’

Dat kunnen we niet alleen. We worden graag uitgedaagd en versterkt door partners en werken aan samenwerkingsverbanden met duidelijke doelstellingen.
De Biophilix-Award® staat voor de diepe verbondenheid tussen mens en natuur. Het bewustzijn van en het inzicht in natuurlijke relaties zijn essentieel voor onze evolutie. De Biophilix-Award® visualiseert onze visie en wil aandacht schenken en erkentelijk zijn voor mensen en organisaties met inzet en “engagement” met duidelijk accent en implementatie van bovenstaande waarden en doelstellingen. Hiermee willen we uitdrukkelijk de drijfveren en de doorzettingskracht van de mensen in organisatie ondersteunen en stimuleren.
award1.jpg
award2.png
Biophilix- Award® 2018

Op 16 september 2018 stelde OC Sint Jan de Deo Handzame tijdens hun VIP-dag met trots hun nieuwe concept van studio wonen voor. Ook de nieuwe belevingsruimte en de werking van de leefgroepen werd aan de bezoekers getoond. Er was ook grote aandacht voor het ontwerp en het gedachtegoed van de energetische tuin.
Mede door de extreme weersomstandigheden van afgelopen zomer was het een hele klus voor de tuinmannen om de pas aangeplante tuin te verzorgen.De aandacht voor de levens kwaliteit van de bewoners, de warme en mensgerichte aanpak in de omgang en het beleid, de identiteitsverklaring, het enthousiasme en de sterk positieve impact van de energetische tuin op de bewoners en medewerkers in relatief korte termijn, overtuigden ons tot het uitreiken van de Biophilix -Award. Directeur Wim Crommelinck nam de award in ontvangst voor zijn verdienstelijkheid samen met zijn management-teamleden, alle medewerkers en evenzeer de leden van de tuinwerkgroep. Van harte !

award4.jpg
award3.jpg