Fruithaag

Fruithaag

Het zelf kweken van groenten en fruit zorgt ervoor dat je als mens meer voeling krijgt met je natuurlijke omgeving. De impact van seizoenen op de gewassen prikkelt je nieuwsgierigheid, verwondering, enthousiasme én smaakzintuigen.

Met een fruithaag bijvoorbeeld kan je de productie van eigen gekweekte smaakvolle vruchten van dichtbij opvolgen: het aanzwellen van knoppen en ontluiken van nieuwe bloesems in de lente trekken bijen aan. Vervolgens zie je de bevruchte bloesems vervellen tot appels, peren, kersen, pruimen, …

De kolombomen van ons partnerbedrijf MiniTree.be hebben unieke eigenschappen waardoor ze als fruithaag aangeplant kunnen worden. In uw groentetuin, als natuurlijke afscheiding in een tuin of langs een oprit, voor de muur van een opbergruimte, op speelpleinen van jeugdverenigingen, openbare parken, op een speelplaats voor scholen, in de tuin van woonzorgcentra, … Op veel plaatsen voelen deze fruitbomen zich thuis.

De bomen zijn onderhoudsvriendelijk (geen snoei en ziekteresistent) waardoor je met weinig moeite geniet je van zelfgekweekt fruit! Nieuwsgierig geworden of wens je meer info? Bezoek MiniTree.be of stel je vraag via ons Contactformulier.