Tuinontwerp & projectopvolging

CREATING POSITIVE SPACES

De natuur heeft alles in huis om mensen zowel fysiek als psychisch te ondersteunen. Een energetische tuin is daar helemaal op afgestemd en stoelt op die natuurlijke, positieve energie. Het is een beschermde, energetische omgeving waarbij de juiste energiebalans zorgt voor rust en harmonie. Met beproefde technieken en eerlijke materialen worden alle aanwezige elementen in evenwicht gebracht.

Negatieve invloeden zoals elektrosmog of een verstoorde waterhuishouding worden uitgeschakeld: er ontstaat evenwicht tussen mens, dier, plant en mineraal. De tuin straalt rust uit en dat voel je gewoon. Het is de ideale omgeving om weer bij jezelf te komen: een plek waar je evenwicht kunt terugvinden, waar je de ruimte en energie krijgt om je gedachten en ervaringen een plaats te geven. Door onze tuinontwerpen bieden wij voor een omgeving die energie geeft en geen energie kost. Gewoon een plek die je positief naar het leven laat kijken en naar alles wat er bij hoort.

Wij zorgen voor een krachtig tuinontwerp en indien gewenst ook voor de projectopvolging ervan. Zo wordt het ontwerp omgetoverd tot een mooie realisatie waarbij wij u maximaal ontzorgen. Een vloeiend doorloopproces, van de brainstorm tot aan het moment dat u effectief kan genieten van uw groenontwerp.

Voorbeelden/mogelijkheden voor een krachtige beleving van uw tuin zijn:

  • Subtiel water: het kabbelende water in combinatie met leuke plantencombinatie zorgen voor een oase aan rust
  • Doordachte plantenkeuze: rekening houdend met oriëntatie, wind, geur, kleur, bloei, vorm, onderhoud,…
  • Met een grote diversiteit aan bestuivers
  • Eetbare MiniTree fruithaag dicht bij het terras en/of de moestuin centraal
  • Energetische verfijning en beleving met aandacht voor een gezonde bodem. Dit resulteert in vitale planten en een veerkrachtig systeem
  • Kunstwerk zorgt voor persoonlijkheid
  • Dimensie creëren in kleine stadstuintjes


3D ONTWERP VAN DE TUIN

Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om je in te beelden hoe het ontwerpplan van onze tuinarchitect er nu in het echt zal uitzien. Geeft de boom naast het terras voldoende schaduw overdag? Zullen de planten verschillende hoogtes hebben? Zou de tuin als een veilige cocon aanvoelen zonder dat deze als klein ervaren wordt?

De vragen zijn eindeloos. Het antwoord is echter simpel: een 3D ontwerp. Indien gewenst wordt het 2D-tuinontwerp omgezet in 3D beelden (afbeeldingen of filmpjes). Zo kan u zich tijdens het ontwerpproces makkelijker inbeelden hoe het eindresultaat er kan uitzien en waar het ontwerpplan eventueel nog aangepast moet worden.